Hyvä nainti vapaat miehet

Tienestiä sivutoimesta on kertynyt euroa kuukaudessa. Sillä, mitä tapahtuu, ei ole merkitystä. Paitsi jos haluaa jotakin erikoisjuttuja, kuten anaaliseksiä tai vaikka dominointia. Siitä menee 50 euroa ekstraa, Katri listaa. Voisi kuvitella, että seksipalveluja hyödynnetään varsinkin silloin, kun halutaan kokeilla juuri niitä.

Onko erilaisia fetissi-asiakkaita ollut paljonkin? Musta ois kauhean kiva kokeilla kaikkea häröä. Pyllistellä kumppareissa tai jotain, Katri nauraa. Hän ei siis työskentele kotonaan, vaan asiakkaan luona, hotellissa tai jossakin muussa kohteessa, esimerkiksi autossa. Tätä turvallisuusasiaa mie en ole hirveän loppuun asti miettiny — että mitä jos joku käy päälle, hän myöntää. Napautin hälle, että mie en kuuntele tuommosta puhetta. Olen ihminen, enkä mikään reikä.

Tärkein Katrin turvatoimista kondomien ohella on oman intuition kuunteleminen. Hän valikoi asiakkaansa huolella. Tunnustelu alkaa ensimmäisestä sähköpostikontaktista ja jatkuu puhelimessa. Lopullinen ratkaisu siitä, toteutuuko akti, tapahtuu vasta ensitapaamisessa julkisella paikalla. Katri ei epäröi vetäytyä tilanteissa, jotka saavat hänen hälytyskellonsa soimaan. Mielessäni välähtää, kuinka Katri punnitsi minua tapaamisemme alussa katseellaan. Hetki taisi olla haastattelun kannalta tärkeämpi kuin tajusinkaan.

Erityisesti yksi seksipalvelualaan liittyvä asia askarruttaa maallikkoja. Miten se oikein tehdään: Katrin asiakkaat ovat 30—vuotiaita miehiä. Suurinta osaa heistä Katri ei noteeraisi siviilissä, mutta se ei ole tehnyt työstä epämiellyttävää. Kohtelias käytös on oleellista ja se oikeastaan riittääkin minulle. Tapaamisen mennessä on aina pieni kiihottumisen tunne, kun tiedän asiakkaan tilanneen juuri minut.

Katrin työskentelyssä on tärkeässä roolissa niin sanottu GFE-periaate. Se on lyhenne englanninkielen sanoista Girlfriend Experience ja tarkoittaa tyttöystäväkokemusta. Jotkut paljastaa tosi vaikeita juttuja elämästään. Tässä työssä näkee suomalaisista miehistä puolen, jota en ole nähnyt omissa parisuhteissa. Sellaista avoimuutta ja herkkyyttä, Katri kuvailee. Vaikka luulin tulleeni tähän haastatteluun avoimin mielin, en silti osannut odottaa moista lämminhenkisyyttä.

GFE-tapaamisista lähtiessä on itelläkin voimaantunut olo, eikä välttämättä kaipaa kenenkään kosketusta vähään aikaan. Katri käy kokopäivätyössä, eikä hänellä ole esimerkiksi huumeongelmaa tai velkoja. Joten, miksi tällainen sivubisnes?

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun hän tarjoaa seksipalveluita maksua vastaan. Ensimmäisen kerran Katri kokeili alaa vuotiaana. Terapiassa käydessäni hoksasin, että tein sitä vain, jotta en olisi yksinäinen. Se oli järkyttävää ja aika häpeällistäkin tajuta. Olen kokenut yksinäisyyttä lapsesta asti ja se varmaan säilyy minussa läpi elämän. Mutta kun mie vertaan itseäni siihen vuotiaaseen, joka oli vielä oikeastaan aivan lapsi, niin olen ihan toisessa kypsyysasteessa ja mulla on tasapainoinen olo.

Terapian mainitseminen avaa mahdollisuuden tiedustella: Hän muistaa olleensa aina hyvin utelias seksin ja seksuaalisuuden suhteen, löytäneensä isän pornokätköt jo varhain. Varhaisimmat muistot hapuilevasta itsetyydytyksestä ovat päiväkotivuosilta. Neitsyytensä hän kuitenkin menetti "vasta" vuotiaana.

Mutta toisen koskemattomuutta voi loukata monella tavalla. Katrin isällä oli naissukupuolelle aivan erityinen nimitys: Samaa olen kohdannut myös aikuisena baarissa ja parisuhteissa. Sovinismi on asia, josta tulistun helposti. Tässä työssä valta on minulla, ja tämä onkin tavallaan tietynlainen takaisinisku miehille. Että minäpäs käytän teitä vähän hyväksi, Katri virnistää.

Katri työskentelee salanimen turvin, pimeänä. Oikeastaan "Katri" on salanimen salanimi; lehtijuttua varten keksitty, jotta asiakkaat eivät tuntisi oloaan epämukavaksi. Seksipalveluiden tarjoaminen ei ole laitonta. Katri voisi perustaa toiminimen ja maksaa työstänsä verot.

Se ei kuitenkaan tule kysymykseenkään, ainakaan vielä toistaiseksi. Ajatus muiden ihmisten reaktioista on liian ahdistava. Vain muutama Katrin läheinen tietää hänen sivutoimestaan.

He eivät tuomitse, ja se on äärimmäisen tärkeää. Hänen häpeällään on juuret naista halventavassa kotikasvatuksessa, mutta ennen kaikkea se on kulttuurillista.

Kevytkenkäinen nainen on huora ja huora on alhaisin nainen mitä voi olla. Suurimmalla osalla on tästä alasta käsitys, että olet tuolla kadunvarressa, panet ketä tahansa ja että sulla on kaikki mahdolliset seksitaudit. Rovaniemi on pieni kaupunki. Asiakkaille näyttäytyessään Katri ottaa riskin, että joku paljastaa hänet.

Toisaalta anonymiteetti on tärkeää myös asiakkaille. Osa heistä on ukkomiehiä, joskaan ei enemmistö. Varatut miehet tulevat hakemaan Katrilta helpotusta ja lohtua, kun seksielämä kotona on tyrehtynyt. Jos seksipalveluja katsottaisiin suopeammin ja lainsäädäntö sallisi, Katrin unelmana olisi perustaa jonakin päivänä oma ilotalo. Siellä vapaasta tahdostaan työskentelevät ammattilaiset toteuttaisivat asiakkaiden fantasioita kunnioittavassa hengessä ja turvallisuusriskit olisi otettu viimeisen päälle huomioon.

Alunperin Katri kiinnostui seksipalveluista tutustuttuaan Naapurintyttöä naidaan -blogiin, jossa prostituoituna työskentelevä suomalaisnainen kertoi avoimesti kokemuksistaan.

On ihmisiä, jotka fantasioi huorien tappamisesta ja silpomisesta. Sitten on se henkinen puoli — että kestääkö tätä työtä oikeasti tehdä ja mitä sen jälkeen itsestään ajattelee. Ei tarvi pelätä, että toinen tulee ihon alle. Ennen kaikkea hän kokee saaneensa seksityöstä itsevarmuutta, vapautuneensa. Mutta ujo naapurintyttö hänessä elää yhä, samoin satutetuksi tulemisen pelko. Maksetussa hetkessä raha suojaa sekä minua että asiakasta henkisellä tasolla.

Että ihastuu ja tulee jätetyksi. Ah, se tekee tästä helppoa, Katri hymähtää. Hän on valunut sohvallani lokoisaan asentoon, vaikuttaa tuntevan olonsa mukavaksi. Mikään keskustelussamme ei ole ollut kiusallista. Katrin suhtautuminen seksiin on niin välitöntä, että huomaan oikeastaan hieman kadehtivani häntä. Nyt tilanne tulee päälle niin nopeasti, ettei aloitteen tekemistä tarvita. Kiihottuminen tapahtuu yleensä nimenomaan sanattomasti, osaamme aistia tiedostamattomistakin merkeistä suunnan.

Aloite tehdään missä tilanteessa ja mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Silloin tällöin aloite tulee yllättäen vaikka keittiössä: Yhteisten kotiaskareitten lomassa saatetaan pitää "huilitauko". Ja viikonloppuisin aamiaisen jälkeen molemmat tykkää mennä ruokalevolle Ihan missä vain kipinä saattaa iskeä. Joskus riittää katse, hellä suudelma, hipaisu, silitys, halaus tai vain se, että aamulla herää toisen vieressä iho ihossa.

Usein olen ollut työmatkalla ja sen jälkeen alkaa "piiritys". Tilanne alkaa selkähieronnalla tai sivelyllä, ja etenee sitten, mikäli siltä vaikuttaa. Joskus aloite tehdään illan edetessä esimerkiksi TV: Annamme jalka-, selkä- ja hartiahierontaa toisillemme ja tällöin saattaa tulla tietoiseksi muistakin kehon osista.

Mies alkaa hyväillä, ottaa yöasunsa pois ja kysyy, onko minun liukuvoidepurkkini lähettyvillä. Suihkunraikkaana menemme vuoteeseen, jossa helliminen jatkuu. Jos hyväilyt johtavat yhdyntään, se voi tapahtua vasta aamuyöllä. Meillä ei ole pikapanoja, maltamme pitää toisiamme lähellä, josta seuraa ajoittain rajuakin nautintoa. Olemme syöneet, ottaneet muutaman ja ehkä käyneet vähän tanssimassa.

Saunomme, syömme hyvin ja nautimme olosta. Vuoteessa kumppanini tekee yleensä aloitteen, hän suukkottelee, hyväilee ja esileikkimme on pitkää ja nautinnollista. Hän myös kehuu minua hyväksi rakastajaksi ja kerromme toisillemme kokemuksia rakastelun aikana. Se lisää molemminpuolista nautintoamme. Viikonloppuisin minusta on ihanaa herätä aikaisin, syöda aamupala, lukea päivän lehdet ja herätellä sitten mieheni rakastelemaan.

Viikonloppuna harrastamme seksiä eri muodoissa myös päivisin. Sellainen, jossa minutkin on huomioitu muuna kuin vain ilmaisena piikana.

Lepäilemme ja usein huudahdamme: Eläkeaika on ollut elämän parasta aikaa. Jos meillä on lähtö jonnekin, köllöttely jää lyhyemmäksi, mutta kertaa viikossa se johtaa pitemmälle. Ei siinä tarvitse yrittää mitään "esileikkejä" eikä muutakaan virittelyä. Aika pian miehellä alkaa "seistä" ja siitä sitten suoraan asiaan. Ensimmäinen tulee jo miehen sisään työntymisellä ja jatkuu sitten yhä uudelleen, kertoja on mahdotonta laskea.

Aikaa kuluu pari tuntia aamun ihanuudesta nautiskellen, joskus otamme lasillisen tai pari kuohuviiniä, ja jatkamme taas. Olemme olleet naimisissa lähes 40 vuotta. Hän ei ole romanttinen eikä aloitteellinen, jota kaipaisin, mutta en halua loukata häntä kertomalla, että on itse asiassa aika tylsä. Minun pitää jotenkin herättää hänet haluamaan.

Hän on hyvin aktiivinen vielä, mutta minulta hävisivät halut munasarjaleikkauksen ja vaihdevuosien astuessa kuvaan. Toisinaan hän kieltäytyy tai muuten puuhaa jotain muuta etten saa tilaisuutta lähestyä. Yleensä teen aloitteen nukkumaan mennessä, mutta haluaisin milloin vain ajankotana vaihtelun vuoksi. Puoliso vetäytyy tilanteesta välittömästi. On myös huomioitava toisen vireystila, koska työ on ruumiillisesti raskasta ja vie paljon jo tässä iässä voimavaroja.

Halut voivat vaatia herättelyjä. Mies ei käytännöllisesti katsoen ole koskaan uskaltanut tehdä seksialoitusta. Se on aina harmittanut. Jos illalla jaksamme, hellittelemme toisiamme vuoteessa suihkun jälkeen. Mitään räjähtävää pikaseksiä emme harrasta; tuntuu tässä iässä ihan hyvältä, jos sovitaan, että nukutaan yö hyvin, ja sitten aamulla kerrotaan toisillemme asioita. Osa naisvastaajista koki seksiin mahdollisesti johtavat tilanteet myös epämukaviksi tai harmillisiksi — syystä tai toisesta. Seksi on kaavamaista eikä sen jälkeen ole halailua.

Hän aloittaa melkein heti kirjan lukemisen — melko tunteetonta. Olenkin aikeissa lopettaa tämän suhteen, ja katsoa, tuoko elämä minulle vielä hyvää seksielämää. Onneksi olen kokenut sitä myös aikaisemmassa suhteessa. Stressi ja murheet painavat häntä, eikä hän uskalla heittäytyä virran vietäväksi. Miksi miehet sulkeutuvat, kun on vaikeuksia erektion kanssa? Tuntuu, että heillä ei muuta seksualisuutta olekaan, kuin yhdyntä?

Kun oikeasti olen herännyt, kaikki on jo ohi kolmessa minuutissa. Homma sujuu aina kovin, kovin nopeasti ja en todellakaan ehdi siihen mukaan koskaan! En ole kokenut orgasmia itse ainakaan kymmeneen vuoteen Hän perusteli lääkärillekin asiaa sanomalla, että puolisoni on kärsivällinen ja jaksaa odottaa.

...

Seksin osto suomessa halvimmat huorat

Ah, se tekee tästä helppoa, Katri hymähtää. Kemoterapian aiheuttamaa hiustenlähtöä voidaan vähentää käyttämällä päänahkaa viilentävää laitetta. Miesten tupakointi sikareita porno ja ilmainen 3gp homo seksiä ensimmäistä kertaa. Tämän takia sexivideoita escort websites petetään. Sitten on se henkinen puoli — että kestääkö tätä työtä oikeasti tehdä ja mitä sen jälkeen itsestään ajattelee. Eläkeaika on ollut elämän parasta aikaa. Ajatus muiden ihmisten reaktioista on liian ahdistava. Erityisesti yksi seksipalvelualaan liittyvä asia askarruttaa maallikkoja. Se ei kuitenkaan tule kysymykseenkään, ainakaan vielä toistaiseksi. Alaston miehet, Kuten on käynyt ilmi, siellä on paljon mies makkaraa syvä t. Viikonloppuisin minusta on ihanaa herätä aikaisin, syöda aamupala, lukea päivän lehdet ja herätellä sitten mieheni rakastelemaan. Lukemisto Katri, 30, työskentelee prostituoituna Rovaniemellä: Villeimmät vain tarttuivat spontaanisti toimeen.

NAINTI FILMIT VIDEOT