Kännissä paneminen kirjekaveri

Ja tajusimme, että loppujen lopuksi olisi tullut halvemmaksi ostaa se ihan liian iso pullo, josta olisi vain tullut känniin. Koko ajan hymyilytti, eikä se ollut vain cavan ansiota; aurinko paistoi ja meillä oli mukavaa. Olimme Fugessa kolme iltaa, mutta päädyimme rimpsalle vain yhtenä näistä illoista. Kaksi muuta puhuimme menneistä, nykyisestä ja tulevasta.

Kysyimme neuvoa sydämen dilemmoihin ystävän Jenkeistä hankkimilta, aivan loistavilta povauskorteilta The Answer Deck, kuvassa ja nauroimme itsemme kipeäksi korttien tulkinnan lomassa.

Kun halasimme maanantaina hyvästit, päätimme, että tästä on tehtävä perinne. Voih, tästä tuli ihanan lämmin olo, kuulostaa täydelliseltä: Niin, Fugen katu-uskottavuuden nimissä on todettava, ettei stone ass -hullu ollut tietenkään paikallinen, vaan tietty joku turre. Tosin oli siellä joku paikallinenkin hullu hippi risupartoineen, mutta se lähinnä keräsi keppejä rantsusta ja sopotti itsekseen espanjaksi, siitä ei niinkään ollut vaivaa.

Mä oikeesti ensin luulin, että säkin olit Fugessa ja sullakin oli tuommonen korttipakka, ja päädyin miettimään, että ootkohan sä mä, enkä vaan itse ole tietoinen tästä sivupersoonastani: Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.

Liity yhteisöön » tästä. Edellinen juttu Seuraava juttu. Kommentit Voih, tästä tuli ihanan lämmin olo, kuulostaa täydelliseltä: D  Tosin oli siellä joku paikallinenkin hullu hippi risupartoineen, mutta se lähinnä keräsi keppejä rantsusta ja sopotti itsekseen espanjaksi, siitä ei niinkään ollut vaivaa. Tarvitsisin Fugea tai jotain vastaavaa.

Nyt tyydyn kuvaukseesi ja matkustan mielikuvissani. Miulla Fugeloma ja toi korttipakka!!! D  Sitten hokasin, että ehkä tavan typo on loogisempi vaihtoehto: Enpä ole kuullut mistään maailmaa valloittavasta hitaus-liikkeestä, mutta olen jo kahden vuoden ajan viettänyt hitaita lomia. YLE Uutiset kertoo  viime viikolla Suomessa vierailleesta kanadalaisesta Carl Honorésta, joka puhuu hitauden vallankumouksesta. Palasin eilen Sveitsistä ns.

Enimmäkseen kännykkäni oli kiinni. Televisiota ja nettiä katselin vain muutaman kerran. Suunnitelmiakin oli päivää kohti vain vähän. Silti näin ja koin paljon hitaita ja kauniita asioita. Asuin autottomassa kylässä, katselin lampaiden keritsemistä ja puutarhanhoitoa, tutkin vuorten rinteitä, huippuja, polkuja, laaksoja ja kiviä. Virvelöin tyynessä järvessä hyppiviä kaloja, ihailin auringon säteitä eri kellonaikoina ja laitoin itse ruokani.

Näin myös suuria asioita kuten valtavan jäätikön — Matterhornin ja kumppanit! Vuoriin liittyy maagista vetovoimaa, joka rauhoittaa erityisesti minun mieltäni. Toiset rauhoittuvat katselemalla suomalaista järveä ja metsää, mutta minun juttuni ovat vuoret.

Luonnon elvyttävää voimaa tutkinut ekopyskologi Kirsi Salosen mielestä paras mieltä rauhoittava asia on päivittäinen luontoyhteys. Hän vakuuttaa, että luonto elvyttää jopa kaupunkia paremmin. Sanomattakin on selvää, että televisiossa esitetään ohjelmia, jotka eivät rauhoita mieltä, vaan aktivoivat ajatukset, emootiot ja tajunnan virran. Minusta tuntuu, että televisio on monelle kerta kaikkiaan hälisevä väline, joka lisää kiireen tuntua.

Ohjelmatarjonnassa ei ole välttämättä vikaa, vaan itse hälisevässä melussa, jota moni haluaa välttää. Ehkä olisi aika palata rauhallisiin televisio-ohjelmiinkin, joiden rytmi ei ole niin tempova.

Miksi keski-ikäiset ovat järkyttyneitä ja tyrmistyneitä Kauhajoen ja Jokelan ampumisista? Eikö se ole jo selvää, että nuoret voivat pahoin. Monet nuoret voivat todella pahoin. Se näkyy joukkoliikennevälineissä, mediassa, kouluissa, perheissä ja viikonloppuisin kaduilla. Se taas näkyy joukkoliikennevälineissä, mediassa, työpaikoilla, perheissä ja viikonloppuisin kapakoissa. Nyt halutaan panostaa erityisjärjestelyihin kuten aselupien rajoittamiseen, internetin valvontaan, opettajien kriisiopastukseen, kriisipuhelimiin ja mielenterveyspalveluihin.

Ne ovat kaikki tärkeitä asioita, mutta missä on oikea ihminen, joka kuuntelee, kasvattaa ja opastaa nuorta? Äiti tai isä, isovanhemmat,  sukulainen, kummi tai muu tärkeä ihmissuhde, jota jokainen nuori tarvitsee.

Minusta tuo lause on olennaisinta koko tragediassa. Kaikilla nuorilla ei ole oikeaa opastajaa, vaan virtuaalimaailma, joka ei toimi vastuullisen lähimmäisen tavoin. Tiedäthän jättikokoiset leivät, jotka on täytetty kinkulla, lihalla, juustolla ja majoneesilla? Toisten suosikkeja ovat megakokoiset hampurilaiset ja jättilimut. Pikaruokapaikat tarjoavat halpaa, hyvää ja paljon.

Nälällä on kovin vähän tekemistä sen kanssa, paljonko ihmiset tällaisissa paikoissa syövät. Tie voi olla tuhoisa, jos syöjän annosten määrä vain suurenee tai lautaskoko kasvaa.

Parasta olisikin, jos pikaruokapaikat itse pienentäisivät annoksiaan, käyttäisivät kokojyväleipää hampurilaisissa ja myisivät vähäsokerisia virvoitusjuomia. Jos haluaat voida hyvin ja välttää lihomista, kannatta juuri suosia kokojyvätuotteita, jotka tehostavat ruuansulatusta. Aamupuuro ja muutama viipale ruisleipää tuovat riittävästi kuitua ravintoon ja auttavat painonhallinnassakin. Viimeinen virke on professori Aila Rissasen, jota haastattelin viime vuonna syömisvimmaisesta käytöksestä ja laihduttamisesta.

Nettisivuilla käy nyt kova kuhina, kun kunnallisvaaliehdokkaat perustavat blogejaan ja levittävät ilosanomaansa median avulla. Seuraavien viiden viikon ajan maassamme on runsaasti valloittavia persoonia, jotka haluavat hurmata sinut vakuutteluillaan - myös netissä esitettävillä vaalivideoilla. Jokainen ehdokas hakee julkisuutta, sillä sehän on politiikon paras valttikortti. Asia, viisaus ja elämänkokemus eivät ole ratkaisevia tekijöitä, vaan asenne ja huomiohakuisuus.

Äänestäjiä kositaan mitä erikoisimmilla tavoilla. Mediassa on jo kummasteltu kokoomuksen kampanjan uusinta vaalikuvaa, jolla halutaan herättää huomiota. Kuvassa ovat ristikkäin maalisuti ja kuokka, jotka muistuttavat erehdyttävästi sirppiä ja vasaraa.

Mielikuvan symbolien valinta osoittaa minusta välinpitämättömyyttä historian tapahtumia kohtaan. Ensimmäisessä postauksessani Rusinat pullasta kysyin mikä on terve narsisti. Mitä kaikkea politiikon täytyy tehdä, jotta hän saa haluamaansa huomiota? Pitääkö vaaliehdokkaiden mennä äärimmäisyyksiin, kunnes pilkka osuu omaan nilkkaan? Kun ehdokas on saanut äänesi, maatuvat vaalimainonnan tuotokset kuin poimimattomat sienet ja vaaliblogisti ilmoittaa lopettavansa kirjoittamisen.

Huippuehdokas ja ykkösaihe ovat tehneet tehtävänsä. Jäin vielä miettimään Hullu jutun tv-ohjelma, es. Nyt ymmärrän miksi me suomalaiset haluamme humaltua. Me haluamme juoda, jotta estot hälvenevät ja jotta saamme seksiä. Alkoholia ei nautita humalan vuoksi, vaan seksin vuoksi. Tätä elämämme oravanpyörää selitti minulle henkilökohtainen valmentajani. Hän on viisas nainen, jolla on vastaukset jopa sellaiseen ihmettelyyni kuten miksi me suomalaiset juomme.

Seksin määrähän on uusimpien uutisten mukaan vähentynyt, koska seksiä tihkuva media aiheuttaa paineita siihen, miten seksistä pitäisi suoriutua. Suoriutuminen on tietysti vaikeaa, kun on umpikännissä. Ai miten oravanpyörä toimii? Jos katsot tarkkaan, niin pyörässähän ei ole moottoria ollenkaan, joten se ei pyöri, ellei ota alkoholia tarpeeksi, jotta humaltuu, että haluaa seksiä Näin oravanpyörämme siis pyörii. Olisin toivonut, että TV2: Nyt ohjelma todisti alkoholin voiman puolesta.

Testin tulos on tuttu mantra: Ilo ilman viinaa on teeskentelyä. TV-ohjelman ravintolakoe todistaa, että raitis juhlija on kummajainen, joka vaikeuttaa sosiaalista baarielämäänsä monin tavoin. Koehenkilötkin naureskelevat alkoholittomalle illalleen ja toteavat, että ilman viinaa on vaikea luoda kontaktia ja tutustua uusiin ihmisiin. Tuloksen kannalta koe on tietysti absurdi, sillä eihän todellisuudessa raitis käy baareissa tai yökerhoissa, jossa taas känniääliöt viihtyvät.

Toki jokainen meistä voisi kokeilla ainakin yhtä alkoholitonta iltaa baarissa tai yökerhossa  kuten testihenkilöt tekivät. Silloin tajuaisimme känniläisten tyhmyyden, humalaisten ärsyttävyyden, örvellyksen, oksennuksen, mokailun määrän ja valtavan humalahakuisuuden. Olemme niin tottuneet humalahakuiseen juomiseen, ettei kukaan pidä asiaa kummallisena. Ohjelman juontajakin toteaa, että nuorisomme kasvatetaan juomakulttuuriin, jossa kaupunkien ja kapakoiden meno on irvokasta.

Suomen kasvatus- ja perheneuvontaliiton teettämään tutkimukseen mukaan joka kolmas lapsi on nähnyt oman äitinsä tai isänsä humalassa. Ikävintä on se, että päihteiden seksikäs imago pahentaa tilannetta. Alkoholin ihannoidaan myös mainonnassa ja mediassa. Tähän typerään alkoholin ihannoimiseen on tarttunut kännikapina , Kapinaa kannattavan ei tarvitse olla raivoraitis.

Silti ainoa vaihtoehto pussikaljalle tuntuu olevan muovisäkillinen limuja, jota Anniina Autio ja ohjelman juontaja nauttivat nurmikolla. Tässäkö  vaihtoehtoinen toiminta puistossa juomiselle? Jos haluat olla yksilöllinen, ei kannata hankkia tatuointia eikä värjätä hiuksia ollenkaan. Näin poikkeat valtavirrasta, joka laitattaa jatkuvasti uusia kemikaaleja kehoonsa. Uusin uutinen kertoo, että tatuointeja poistatetaan kalliisti laserilla ja uusia kuvia laitetaan tilalle.

Myös hiuksia värjätään uudestaan ja uudestaan. Kuinka paljon iho ja hiukset mahtavat saada kemikaaleja näillä käsittelyillä? Tatuointiväreistä ei tiedetä tarpeeksi. Väreinä pitäisi käyttää vain sellaisia tutkittuja aineita, jotka eivät aiheuta myrkytyksiä, allergiaa, syöpiä, valoyliherkkyyttä eikä sikiö- eikä perimäainevaurioita.

Entä hiusväri, jonka paketin kyljessä varoitetaan "älä hengitä tuotetta, äläkä saata sitä kosketuksiin ihon kanssa". Aika vaikea tehtävä kampaajalle värjätä hiukset siten, ettei väriaine joudu tekemisiin päänahan kanssa. Astu aina vesilätäkköön kun siltä tuntuu. Nyt aselakiamme on luvattu kiristää ihmishenkiä vaatineiden tapausten johdosta.

Millä torjut parhaiten tarpeetonta kiireen tuntua? Viinattomuus on suomalaisille tietysti ihan hullu juttu. Meillä absolutismi on pahe eikä hyve. Hullu jutun voit katsoa Areenasta. Tekeekö sosiaalinen media maaniseksi?

Pimeyden joululordista kaupallisuuden kritiikkiin. Poliisille moitteita suomen kielen käytöstä. Mistä niitä raivolla hankittuja senttejä oikein tulee?

It is brave to smile, when your heart cries. Maksatko visuaalisesta maailmasta, jonka näet vain tietokoneellasi? Huumeannoksesta hyötyä ja iloa!

Ehostaminen on hyvinvoinnin tehostamista. Kotomaamme kulissit ovat kunnossa. Onko väkivallalla kasvattaminen rakkautta?

..

SEURAA NETISTÄ THAI MASSAGE ESPOO

2. helmikuu Kännissä vaiko hullu – emme koskaan päässeet selvyyteen asiasta. halvemmaksi ostaa se ihan liian iso pullo, josta olisi vain tullut känniin. lokakuu ) olisi kysynyt kannattaako känni eikä sitä, että onko viinattomuus suomalaisille ihan hullu juttu. Nyt ohjelma todisti alkoholin voiman. Itse yritin saada eräällä miehellä seisomaan, mutta mikään herättely ei auttanut kun mies oli niin tukevassa humalassa ja silti humalainen typerä mieleni sai.

SUOMI SEKSISEURAA KARVAISIA PILLUJA

Vierailija: "Mitä mieltä? Mun mielestä usein parempi jos on vähän humalassa.". " Miehenä sanon, että ei kannattaisi. Pieni huppeli ei haittaa ollenkaan, mutta jos. tammikuu Ilmainen ilotalo vaasa panoseura jyväskylä porno känni kuvia. Leggin. Koiran paneminen ilmaiset suomen sukupuoli ilmaiset panot piirretty. 8. helmikuu Näytetään Tyttö Panee Miestä Seksi Elokuvat - Päivitetään Tunneittain! Sivu 2. Julkinen Seksi Porno – Tänään katsotuin video.